PARTIDO AUTÓNOMOS – Página web oficial

Aitor Tendero se presenta a alcalde en Castell d’Aro, Platja d’Aro y S’Agaró

El pasado 30 de marzo PARTIDO AUTÓNOMOS en Castell d’Aro, Platja D'Aro y s’Agaró (Girona) ha presentado la candidatura para la alcaldía de Aitor Tendero.

Noticia en catalá en TV Costabrava, haz clic aquí para ver la noticia.

Puedes unirte en el grupo de Facebook de la Cataluña para seguir las noticias de Platja D'Aro. Pronto publicaremos la web de esta candidatura donde podrás también leer las noticias relacionadas con la misma y todas las actividades que se lleven a cabo.

Si eres de las personas que realmente quiere hacer una política eficaz y comprometida con todas las personas, contacta con nosotros en este proyecto político.

Aitor Tendero es presenta com a alcaldable

Un comentario

 1. Bona tarda,
  Havent estat informada de la seva candidatura a l’alcaldia del municipi on l’Associació Gats D’Aro desenvolupa la seva activitat pel benestar animal dels gats al carrer, i obviament pel benestar veïnal, m’agradaria poder conèixer el full de ruta del partit de vostès envers la propera llei de Benestar Animal a entrar en vigor durant el curs d’aquest any. Em poden especificar quin compromís té la seva candidatura envers:
  a. Alimentació dels gats del carrer
  b. Captura i esterilització dels gats del carrer.
  c. Cens de colònies i ubicació de menjadores a les colònies censades.
  d. Designar espai per post-esterilització de gats convenientment supervisat i a l’abast de l’Associació Gats D’Aro.
  d. Coordinació de serveis municipals -brigada- que duguin a terme les accions abans mencionades amb l’Associació Gats D’aro.
  e. El benestar animal en general (recollida animals perduts, refugis on dur-los lluny de la mala pràxis de protectores com Rodamón)
  Esperant rebre resposta a la que es la inquietud de molts ciutadans d’aquest municipi, rebin una cordial salutació,
  G

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

OTRAS NOTICIAS