PARTIDO AUTÓNOMOS – Página web oficial

Participamos en la charla que ha dado SOSTRE CÍVIC

Avui hem participat a la xerrada que ha fet SOSTRE CÍVIC.

Una cooperativa, anomenada @waldenXXI , que és pionera a la cohabitatge senior. Aquest projecte representa una molt bona manera d’afrontar el futur de la gent més gran. Combatre la solitud, acompanyament emocional i de salut, activitats conjuntes… i moltes més coses.

La presidenta comentava que ells ho plantegen com “un grup d'amics que decideixen anar a viure junts i comparteixen despeses”.
És un projecte molt nou que encara no compta amb subvencions de l’Administració ni suport dels bancs. Tot i que ja hi ha exemples de llocs on s'està duent a terme.

Fets com l'endeutament de l'Estat, el problema de les pensions, l'envelliment de la piràmide poblacional i molts altres factors fan que aquest camí sigui una manera molt més viable d'encarar el futur.

Viure amb la llibertat per fer, gaudint de tranquil·litat, companyia, socialització i acompanyament sanitari. Valors que dignifiquen molt aquest col·lectiu i que ens genera admiració!

Aplaudim i estarem a prop de projectes d'aquesta mena que, lluny de l'especulació, busquen donar solucions efectives a les persones.

#AitorTendero2023 t'escolta i t'anima a que et sumis al #9impulscps.

Pots unir-te al grup de Facebook de Catalunya per seguir totes les notícies. Aviat publicarem la web d'aquesta candidatura on també podràs llegir les notícies relacionades amb aquesta i totes les activitats que es duguin a terme.

Si sou de les persones que realment vol fer una política eficaç i compromesa amb totes les persones, contacteu-nos i descobriu aquest projecte polític.


Hoy hemos participado en la charla que ha dado SOSTRE CÍVIC.
Una cooperativa, @waldenXXI, que es pionera en la covivienda senior. Este proyecto representa una muy buena manera de afrontar el futuro de la gente más mayor. Combatir la soledad, acompañamiento emocional y de salud, actividades conjuntas… y muchas más cosas.

La Presidenta comentaba que ellos se lo plantean como “un grupo de amigos que deciden ir a vivir juntos y comparten gastos”.
Es un proyecto muy novedoso que aún no cuenta con subvenciones de la Administración ni apoyo de los bancos. Aunque ya hay ejemplos de lugares donde se está llevando a cabo.
Hechos como el endeudamiento del Estado, el problema de las pensiones, el envejecimiento de la pirámide poblacional y muchos otros factores hacen de este camino una manera mucho más viable de encarar el futuro.

Vivir con la libertad de qué hacer, teniendo tranquilidad, compañia, socializacion y acompañamiento sanitario. Valores que dignifican mucho a este colectivo y que nos genera admiración!

Aplaudimos y estaremos cerca de proyectos de este tipo que, lejos de la especulación, buscan dar soluciones efectivas a las personas.

#AitorTendero2023 te escucha y te anima a que te sumes al #nuevoimpulsocps.

Puedes unirte en el grupo de Facebook de Cataluña para seguir todas las noticias. Pronto publicaremos la web de esta candidatura donde podrás también leer las noticias relacionadas con la misma y todas las actividades que se lleven a cabo.

Si eres de las personas que realmente quiere hacer una política eficaz y comprometida con todas las personas, contacta con nosotros en este proyecto político.

Participamos en la  charla que ha dado SOSTRE CÍVIC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

OTRAS NOTICIAS