PARTIDO AUTÓNOMOS – Página web oficial

PARTIDO AUTÓNOMOS Platja de Aro en Aplec de Sant Marc

Avui hem participat a l'Aplec de Sant Marc. Un esdeveniment popular de tota la vida, d'aquells que ens fan sentir poble i que tant ens agrada des dels més petits fins als més grans.

L'arròs ha estat a càrrec de la Trini de Can Cornetes amb molta veterania en aquests esdeveniments on, per cert, hem guanyat el segon premi!! També hem pogut gaudir de les postres fetes pel Jose del Dolç Paradís, una pastisseria històrica que es troba a faltar.

Ha estat un dia d´equip, de família, molt tranquil, positiu i divertit.

Continuem sumant, seguim creixent, gràcies per tots els ànims que ens arriben constantment, els sentim i ens fa forts.

#AitorTendero2023 t'escolta i t'anima a que et sumis al #9impulscps.

Pots unir-te al grup de Facebook de Catalunya per seguir totes les notícies. Aviat publicarem la web d'aquesta candidatura on també podràs llegir les notícies relacionades amb aquesta i totes les activitats que es duguin a terme.

Si sou de les persones que realment vol fer una política eficaç i compromesa amb totes les persones, contacteu-nos i descobriu aquest projecte polític.


Hoy hemos participado en el Aplec de Sant Marc. Un evento popular de toda la vida, de esos pocos que nos hacen sentir pueblo y que tanto nos gusta desde los más peques a los más mayores.

El arroz ha corrido a cargo de la Trini de Can Cornetas con mucha veteranía en estos eventos, por cierto, hemos ganado el segundo premio!! También hemos podido disfrutar de los postres hecho por el Jose del Dolç Paradís, cuánto se echa de menos esa pastelería.

Ha sido un día de equipo, de familia, muy tranquilo, positivo y divertido.

Seguimos sumando, seguimos creciendo, gracias por todos los ánimos que nos llegan constantemente, los sentimos y nos hace fuertes.

#AitorTendero2023 te escucha y te anima a que te sumes al #nuevoimpulsocps.

Puedes unirte en el grupo de Facebook de Cataluña para seguir todas las noticias. Pronto publicaremos la web de esta candidatura donde podrás también leer las noticias relacionadas con la misma y todas las actividades que se lleven a cabo.

Si eres de las personas que realmente quiere hacer una política eficaz y comprometida con todas las personas, contacta con nosotros en este proyecto político.

PARTIDO AUTÓNOMOS Platja de Aro en Aplec de Sant Marc
PARTIDO AUTÓNOMOS Platja de Aro en Aplec de Sant Marc
PARTIDO AUTÓNOMOS Platja de Aro en Aplec de Sant Marc

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

OTRAS NOTICIAS